Virksomheden. Vores Værdier. Vores Holdninger.

Københavs Vagtgruppe Aps har fra starten i 1997 været en stærk leverandør af vagt- og sikkerhedsydelser i Danmark, og har indenfor en årrække skabt en stærk og levedygtig virksomhed, med flere store og anerkendte kunder i vores protefølje.

I dag ligger Københavns Vagtgruppe Aps blandt de 15 største vagtselskaber. (Der er i skivende stund 450 vagtselskaber i Danmark). Dette skyldes måske, at vi som nogle af de eneste stadig tror på de gamle dyder når aftaler skal indgås. Vi lover ikke mere end vi kan holde, og tror på, at personlig, engageret og seriøs rådgivning er vejen til succes for både os og vores kunder.

VI HAR VÆRKTØJERNE

Vi kan tilbyde alt fra mekanisk og elektronisk sikring til alle former for personlig sikring.

CERTIFICERED VIRKSOMHED

Udover den lovpligtige Politi autorisation, så er vi ISO9001 godkendt fordi vi ønsker at sætte en høj standard.

KONKURRENCE DYGTIG

Vi er ikke kun konkurrence dygtig på vores priser, men også på den service vores personale leverer.

ERFARINGEN

Vores personale har sammenlagt over hundrede års erfaring indenfor service- og sikkerhedsbranchen.

MENNESKELIG

Vi udviser store respekt og empati for alle de mennesker vi møder.

SUPER SERVICE

Vi vægter service meget højt overfor både vores kunder, men også de mennesker vi møder på vores vej.

Selskabets målsætning har fra starten været at opnå en markant position i marked, som leverandør af vagt- og sikkerhedsydelser, på et højt kvalitets- og serviceniveau. “Det kræver kvalitet at at opnår og holde vores markedsposition”.

Københavns Vagtgruppe går ikke på kompromis med sikkerheden. Derfor går vi heller ikke på kompromis med prisen, idet “gode folk kræver god løn”. Vores styrke ligger i, at vi aldrig lover mere end vi kan holde. “Det kræver tilfredse kunder”.

Event Vagt

Et arrangement, som forløber planmæssigt, er et vellykket arrangement! Vores vagter yder en diskret, pålidelig og myndig service, som har til formål at skabe en tryg og god stemning.

Alarmpatrulje

Vores patruljevagter sørger for, at din virksomhed er sikker, også når den er lukket. Vi kan besøge din virksomhed flere gange hver nat og er naturligvis klar, hvis din alarm går.

Service & Butiksvagt

Vores vagter passer godt på dine butiksansatte og skaber tryghed både dag og nat. Vores butiksvagter forebygger butikstyverier og svind i butikkerne