Alarmpatrulje

Københavns Vagtgruppe er din alarmpatrulje, som kan sendes afsted når uheldet er ude. Hvis du er nervøs for at dine bygninger bliver udsat for tyveri eller andre skader, kan du med fordel indgå en aftale med os. Vi sætter en ære i at udføre alarmudrykning på alle typer alarm- og teknikanlæg. Din nattesøvn kan blive kraftigt forbedret via en aftale med vores alarmpatrulje, da det uden tvivl vil have en positiv indflydelse på din arbejdsplads sikkerhed. Processen foregår således at vores alarmpatrulje modtager opkaldet, hvorefter der straks sendes en vagt afsted til din virksomhedsadresse. Formålet er at begrænse tiden så meget som overhovedet muligt, hvad enten der er tyve på spil, eller opstået andre problemer, såsom vand- eller ildskader.

Vores alarmpatrulje består udelukkende af højtuddannede vagter, som har den fornødne erfaring til at klare enhver situation. Her er et af de vigtigste redskaber naturligvis vagtbilen, som hos os er udstyret med afdækningsmaterialer, førstehjælpsudstyr, ildslukker, diverse værktøjer, låse og kæder m.m. Der er altså ikke slækket på kvaliteten på dette område, og derfor er vagterne i vores alarmpatrulje, gearet til at håndtere stort set alle de opgaver der måtte opstå. Der er naturligvis en mindre reaktionstid, som dog afhænger af hvilket sikringsniveau din virksomhed har valgt. Herunder vil vi komme med en kort beskrivelse af de forskellige, således du kan se hvilken aftale du skal indgå med vores alarmpatrulje.

Maksimale Reaktionstider:

– sikringsniveau 10 – Ingen krav om alarmanlæg
– sikringsniveau 20 – Maks. 35 minutter
– sikringsniveau 30 – Maks. 35 minutter
– sikringsniveau 40 – Maks. 30 minutter
– sikringsniveau 50 – Maks. 25 minutter
– sikringsniveau 60 – Maks. 20 minutter

Det er naturligvis dig som kunde, der er med til at vælge sikringsniveau og dermed reaktionstid. Ved at indgå en aftale med en alarmpatrulje som vores, gør vi herefter vores del af arbejdet.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om vores alarmpatrulje ordninger.