Receptionistvagt

Københavns Vagtgruppe har receptionistvagter som passer til enhver virksomhed.

En receptionsvagt kan tage sig af diverse AD HOC opgaver, samtigdig med at han/hun “skaber” en tryg atmosfære for både personale og gæster.

Vores receptionsvagter er uddannet i at servicere, administrere og kommunikere. Vagterne beskytter ligeledes virksomhedens værdier, sørger for at alle sikkerhedsforanstaltningerne er på plads, såsom fri flugtveje, brandmateriale osv.

Derudover er en receptionsvagt ofte virksomhedens ansigt for besøgende, hvilket stiller endnu større krav til vores personale, hvad angår service, udstråling og autoritet.

Med en receptionistvagt fra Københavns Vagtgruppe, så er du sikker på at have en kompetent vagt til rådighed der kan hjælpe med administrative – såvel som serviceopgaver. Her bevarer vagten overblikket over virksomheden samtidigt med vagten ved hvem har tilgang til virksomheden. Man kan sige at en fastvagt eller receptionistvagt fra Københavns Vagtgruppe er et supplement til den almindelige medarbejder.

Mere service, mindre stress

Vagtløsningerne kan, efter virksomhedernes ønsker og behov, kombineres med tekniske/vicevært-funktioner, hvorunder specifikke anlæg o.a. serviceres/efterses.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om vores receptionistvagt ordninger.