Fast Vagt

Med en fastvagt fra Københavns Vagtgruppe bliver du og dine medarbejdere mødt af et betryggende smil hver morgen. For virksomheder og organisationer, der har behov for konstant sikkerhed, enten indenfor eller udenfor normal arbejdstid, er vores fastvagter en god løsning. En fastvagt kan bl.a. hjælpe med at udføre adgangskontrol, holde øje med at jeres sikkerhedssystem virker, holde jeres nødudgange frie for forhindringer og at udføre løbende sikkerhedsrunderinger i jeres bygninger.

En fastvagt fra Københavns Vagtgruppe er med til at skabe tryghed, men kan også være en hjælpende hånd i din virksomhed eller organisation. Vores vagter har øje for de små detaljer, både når det gælder service og sikkerhed, og derfor hjælper de altid til, hvor de kan. Fordi en fastvagt kender din virksomhed eller organisation godt, kan de hurtigt og nemt løse både forefaldende og faste opgaver af praktisk karakter.

En fastvagt fra Københavns Vagtgruppe kan foretage adgangskontrol, videoovervågning, til- og frakobling af alarmer, gå vagtrunder, føre tilsyn med parkeringsområder, kontrollere flugtveje og meget andet.

Det giver ekstra tryghed på arbejdspladsen at have en vagt, som er fuldt uddannet inden for førstehjælp og alarmeringsprocedurer. Vores vagter bliver løbende uddannet og efteruddannet​

Tillid er godt, kontrol er bedre

En fast vagt kan fx hjælpe dig med med, at:

  • Passe din reception
  • Sikre bygninger, områder og leverancer
  • Overvåge fx kamerasystemer, kølerum og ventilation
  • Yde førstehjælp og kontakte rette personer ved en ulykke

Kontakt os i dag, og hør nærmere om vores fast vagt ordninger.