Service & Butiksvagt

En butiksvagt fra Københavns Vagtgruppe er der for at skabe tryghed og sikkerhed for både kunden og personalet. Han observerer og pågriber butikstyve. Samtidig er han det venlige ansigt, som åbner døren til butikken og tager godt imod dine kunder. Den daglige tilstedeværelse af en vagt fra Københavns Vagtgruppe er med til at opretholde harmoni og ro for de besøgende ved at reducere tyveri, uro og svind. Han holder øje med butikkens indgang og betalingsområde. Han kortlægger desuden kundernes adfærd, og ser efter mistænkelige forhold. Butiksvagten giver således kunderne tryghed ved sin tilstedeværelse og de ansatte ro til at passe deres arbejde. Ved kritiske situationer griber butiksvagten hurtigt ind. Han klarer naturligvis alt det praktiske, der drejer sig om at pågribe, tilbageholde eller tilkalde politiet. Han er også i stand til at yde førstehjælp til eventuelle tilskadekomne.

Vi har fokus på at tilpasse vores services efter vores kunders behov. Derfor har vores butiksvagter både den klassiske og autoritære vagtuniform, men kræver opgaven et mere sofistikeret udtryk, har alle vagter et præsentabelt sort jakkesæt. Efter kundens ønske, kan vi også levere civile butiksvagter. De er klædt som alle andre handlende og runderer med det formål at afsløre butikstyve og afdække sikkerhedsrisici i butikken. Vi har altid fokus på service, og vi mener, at alle skal kunne føle sig trygge, når de møder på arbejde om morgensen, eller de er på indkøb. Derfor kan du være sikker på, at vi tager din forretning seriøst, uanset om du sælger dagligvarer, dyre mærkevarer eller noget helt tredje.

Vores sikkerhedsaftaler er altid tilpasset kundens behov

Københavns Vagtgruppe tilbyder desuden rådgivning i bl.a. sikring af butikker, der mindsker risikoen for at blive offer for tyveri og organiseret kriminalitet. Københavns Vagtgruppe sender en sikkerhedskonsulent, som foretager en professionel risikovurdering af butikkens sikring. Vores sikkerhedskonsulent gennemgår endvidere virksomheden fysiske rammer for at kortlægge eventuelle sikkerhedsmæssige svagheder.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om vores Service & Butiksvagt løsninger.